Brug kondom

0
583

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Beskytter du dig selv, når du har sex? Du har sikkert hørt det 100 gange, men det er vigtigt, at beskytte dig selv, når du har sex. Det gælder både for sexsygdomme, men også så du ikke bliver uønsket far. Du kan ikke beskytte dig mod sexsygdomme på andre måder end kondom. Hvis du er ligeglad med dette, så er der næste faktor, nemlig at du kan blive far.

Du kan ikke altid stole på, hvis en pige siger at hun tager p-piller. Grunden til dette er, at for at p-piller virker efter hensigten må man ikke have glemt at tage sin p-pille én eneste dag. Hvis man har glemt at tage en p-pille en dag, så skal næste p-pille tages med det samme, men selvom pigen gør dette, så skal der stadig bruges kondom de næste 7 dage. Derfor skal du bruge kondom, selvom en pige siger at hun tager p-piller.

Køb sjove kondomer

Hvis du synes, at det er træls at bruge kondom, så kan du spice det hele op ved at købe sjove og anderledes kondomer. Der findes mange forskellige slags, som du kan afprøve med din sexpartner. Du kan købe forskellige kondomer lige her. Her kan du også købe glidecreme og en masse andet legetøj, som du kan eksperimentere med under sex. Du kan købe alle disse ting uden at skulle bekymre dig om hvad andre tænker. Der er nemlig hurtig og diskret levering ved kondomland. Det betyder også, at der er en neutral afsender på pakken og at der ikke står kondomland med stor fed skrift, så alle ved hvad der er i din pakke. Hvis du vil købe det som en overraskelse til din kæreste/kone, så kan du tilmed også gøre dette, selvom I har fælles økonomi. Der er nemlig også en neutral tekst på kontoudskriften.