Efterår rimer næsten på uld

0
1094

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sommeren har forlængst forladt os sammen med lune temperaturer og dejligt vejr. De barske realiteter er nu en bidende kulde og blæsende vejr, der skærer i huden. Det betyder også, at det snart er slut med at de små børn kan ligge i en body og en tynd bluse i barnevognen.

Der er dejligt lunt i en barnevogn, hvor barnet er forskånet for vinden, men ikke desto mindre, skal det være pakket godt ind for at kunne holde varmen ordentligt. Når et lille barn eller en baby sover, er de ofte ikke så opmærksom på temperaturen, og vil ikke vågne fordi de enten har det for koldt eller for varmt.

Det er naturligvis også en af grundene til, at der i mange babyalarmer også er en temperaturindikator, så man hele tiden kan holde øje med om temperaturen er den rette i vognen.

Den rette dyne rækker langt, og man skal huske på, at der er meget varmere i en barnevogn end man lige går og tror, og selvom luften ikke er meget over 10 grader, kan der sagtens være det dobbelte i vognen.

Når det er tid til at barnet skal have mere end dynen over sig, er det bedste du kan svøbe det i en økologisk uld dragt eller andet, hvor der ikke er nogen tilsætningsstoffer eller giftige kemikalier i.

Det giver naturligvis sig selv, at det er sundere for barnet, at der kun er naturlige ting, der rører barnets hud. Der er mange der vælger voksiposer og lignende, hvor barnet ligger trygt, godt og varmt, men det hæmmer også bevægeligheden for barnet, der gerne vil kunne bevæge sig når det sover.

Derfor er det ofte bedre med en uld dragt, hvor bevægeligheden ikke er mere begrænset end den sele barnet er spændt fast i i barnevognen.

 

DEL
Næste artikelEfteråret er hård ved huden