Få din skønhedssøvn

0
243

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sover du nok om natten? Det anbefales, at voksne får 7-8 timers søvn hver nat. Hvis du ikke får dette, så bør du overveje at gå tidligere i seng, så du kan få din skønhedssøvn. Søvn har nemlig vigtig for din sundhed generelt.

Hvorfor er søvn vigtigt?

Når du sover, så reduceres din stresshormoner imens kroppen opbygger og restituerer. Derfor er det vigtigt, at din krop får ro til at genoplade til en ny dag. Restitution kender man, hvis jeg især træner meget. Din krop har dog stadigvæk brug for restitution selvom du ikke træner.

Ligger du vågen?

Hvis du har problemer med at sove, så kan det skyldes mange ting. Det vigtige er, at det ikke er noget som varer i længere tid. Vi alle kan have problemer med at sove i perioder fordi vi er stressede eller bekymrer os om noget. Hvis dette sker for dig i længere tid, så skal du tænke over, hvad grunden er til, at du ikke kan sove. Hvis du ligger og bekymrer dig, hvad er det så du bekymrer dig om? Og er det noget du kan løse?

Noget af det som nogle af os kan bekymre os om, er indbrud. Der sker mange indbrud i de danske hjem, så derfor er det meget naturligt at bekymre sig om dette. Hvis du bekymrer dig om dette, så kan det være en god ide at tage affære. Det kan betyde, at du skal have en låsesmed ud til dit hjem, så du kan få nye låse. Hvis du får nye låse, så er det nemlig sværere at komme ind i din bolig og dette kan måske give noget ro. Hvis du bor i København, så kan du få hjælp af DanLåse, som er en låsesmed der blandt andet kører i København og omegn. Du kan læse mere her.

DEL
Tidligere artikelDen perfekte herregave
Næste artikelBrug kondom