Gadeskilte som indretning

0
406
Gadeskilte som indretning

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man går en tur ned ad gaden i en tilfældig dansk by, så kan man næsten ikke komme udenom at støde ind i et skilt. Det kan både være helt traditionelle A-skilte, som ofte ses hos restauranter eller fastfoodkæder, men det kan også være skilte i form af whiteboards eller wind-signs.
Men gadeskilte behøver ikke nødvendigvis kun at stå på gaden, som navnet ellers antyder. Det kan lige så vel blive anvendt i den moderne indretning – hvad enten det er hos private, eller om det er i virksomhedsregi.

Danske hjem kan pynte betragteligt med et skilt. Eksempelvis kan et skilt med kridttavle være ganske anvendeligt på børneværelser, da de både er gode til at aktivere ungerne, men samtidig kan de også bruges til at skrive praktiske beskeder på. Sådanne ’gadeskilte’ kan også bruges i gangen i hjemmet, hvor de vigtigste informationer skrives, så alle familiens medlemmer er med på, hvad der skal ske den pågældende dag. Ofte har man glemt halvdelen af aftalen, der blev indgået over morgenmaden, når man er på vej ud ad døren. Her er det godt med sådan et skilt.
Bor man i et hus, hvor der primært er skråvægge, så kan det være svært for husets unge beboere at hænge plakater op. Her kan A-skilte være et fint alternativ.

Et whiteboard skilt kan nemt bruges til virksomheder, hvor der ikke bruges tavler. De bliver ofte brugt til samme formål som tavleskiltene. De er mindst lige så effektive til at skrive hurtige og nye beskeder på. Er man bestyrer af en kantine, hvor der dagligt skal skrives nye retter, så er sådanne tavler et oplagt valg.
Hermed får skiltene ikke kun en indretningsmæssig betydning, men de kan også bruges i praksis.

Du kan se et stort udvalg af gadeskilte, og hvad de kan anvendes til her.