Giv stolen nyt liv

0
497

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

”Klæder skaber folk, sådan lyder en gammelt ordsprog”. Det er en sætning som kan anvendes til mange aspekter her i livet. Hvem har ikke oplevet hvad det gør ved et værelse, at det lige får en gang maling i en fræk farve. Eller hvad med bordpladen der får en gang oliebehandling og står helt skarpt, som var det nyt. Man kan gøre mange ting i dag, for relativt få midler. Det er nok ikke så mærkeligt at DIY (Do It Yourself) bølgen er så høj rundt om i verdenen. I det følgende giver jeg dig en guide i hvordan du kan skabe nyt liv i dine stole.

Få dine stole til at ligne en million, med nyt betræk

Vil du gerne undgå at bruge for mange penge på en ompolstrer, så får du her en brugervenlig guide i at ombetrække din stole med netop det stof, du lige drømmer om. Som i en opskrift, når du bager kage, så er der lige et par ingredienser, der skal i kagen samt lidt udstyr til det. Se de mange muligheder, på et nyt og flot stof til din stol.

Det du skal finde frem:

  1. Dine stole.
  2. Skum og vat.
  3. Dit stof.
  4. Hæftepistol og husk klammer.
  5. Skruetrækker og tang.

 

Sådan gør du:

Af med sædet og brug tangen og skruetrækkeren til at fjerne de gamle klammer/søm.
Herefter skal den gamle polstring fjernes. (Det støver muligvis lidt).

Det nye skum limes nu på gerne med kontaktlim. Det skal sidde godt fast. Vattet ligges henover skummet, det minimerer eventuelle buler.

Nu bliver det sjovt – Find det nye stof frem. Stram det godt til rundt om sædet og hæft det fast. En god ide er lige at vende et par gange undervejs, for at se om det ser fint ud.

Til sidst klippes overskydende rester til, så det ser pænt ud. Sædet sættes fast til stolen, og så har du næsten en ny stol. Håber du bliver glad for resultatet.