iPhone 8 og iPhone X, hvad kan vi forvente?

0
398
iphone 8 og x

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

iPhone 8 er netop blevet lanceret, hvilket skete forrige tirsdag, tirsdag d. 12/9. Selve lanceringen skete for første gang i det nye Steve Jobs Theater, som er opkaldt efter hovedstifter af og bestyrelsesformand for Apple Inc., Steve Jobs, som døde i efteråret 2011. Ud over at være stifter af gigant selskabet Apple, var han bl.a. også administrerende direktør for animationsstudiet Pixar, som har lavet flere film sammen med Disney. I dette indlæg tager vi en lille sludder for en sladder omkring den nye iPhone 8 og ikke mindst iPhone X, som ligeledes blev lancerede d. 12/9.

Som altid er der store forventninger til Apple, når de planlægger Keynote, og nye produkter. Som sædvaneligt, er det til efteråret at Apple præsentere nye mobiltelefoner, og ved deres Keynote til foråret, er det merefokuseret på hardware og software, til computere. Vi har kigger på den sidste Keynote, hvor lanceringsdatoerne og priser for telefonerne ligeledes blev lanceret. Det var naturlig de amerikanske priser det blev præsenteret til eventet, men nu her halvanden uge efter, er de danske priser ligeledes lanceret, og de lyder således. iPhone 8, kommer til at findes i en 64 GB version og får en pris på 6.199 kroner, mens versionen med 256 GB får en pris på 7.099 kroner. iPhone 8 Plus starter ved 7.099 kroner for 64 GB udgaven, mens den store med 256 GB har en pris på 8.499 kroner. Begge modeller kan bestilles fra den 15. september i Danmark og er klar til levering den 22. september, dvs. allerede imorgen vil de første kunder kunne stå med deres iPhone 8 i hånden. Men husk at tjekke priser på telefoner, ved de forskellige selskaber, inden du beslutter at købe. Vi må dog vente lidt længere med iPhone X, som kommer til at findes i en 64GB til 8.899 kr. og den store model på 256GB til 10.249 kr. Hvilket betyder at det er den hidtil dyreste iPhone på markedet indtil nu. iPhone X kan bestilles fra 27. oktober og er klar til levering den 3. november, hvis alt går efter hensigten.