Lad belysningen være del af en stilfuld indretning

0
581
Runde lamper

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er efterhånden nået ind i det mørke efterår, og uanset om man kan lide det eller ej, så er det nu, vi for alvor begynder at bruge vores lamper. I løbet af sommeren har vi kunnet udnytte solen til at holde vores hjem lyst, men det er slut nu. Det er derfor også nu, vi begynder at bemærke de lamper som er rundt i vores og vores venners hjem. Nu er det derfor meget relevant at have lamper som enten er moderigtige eller blot passer godt ind i ens indretning. Lamperne er nemlig meget vigtige for helhedsindtrykket af ens hjem.

Runde elegante loftslamper

Der er ikke mange ting som skiftes til at være på mode som runde former og skarpe kanter. Sådan er det med alle ting, og sådan er det også med lamper. Især når det kommer til loftslamper, er runde former den klare favorit i langt de fleste hjem. Man kan få den i mange forskellige udgaver, og de gør sig især godt med smeltede kurver eller smarte spiraler. Disse former og effekter i selve lampen gør selvfølgelig også at lyset i sig selv også kaster sig anderledes rundt i lokalet.

Korte lamper til bordet eller væggen

Uanset om man ligger i sengen og læser en bog, eller om man sidder ved sit kontorbord i gang med papirarbejde, så skal man også bruge lys. Her er det selvfølgelig i højere grad funktionen som er vigtig, men det kan designet også hjælpe med. Find korte elegante lamper til væggen eller kontorbordet fra Bellevue lamper her.

Simple og smalle gulvlamper  

Det er altid rart med lidt ekstra belysning til de mørke aftener, hvor familien måske er samlet om et hyggeligt brætspil. Det er her gulvlampen virkelig kommer til sin ret. I et elegant hjem er det vigtigt, at der ikke findes for mange ting og sager på gulvet. Derfor skal gulvlampen også være tæt på usynlig. Derfor skal gulvlampen være så simpel og smal som muligt.