Sådan plejer du dit skæg

0
1481

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange holdning til om skæg stadig er in, eller trenden stille og roligt er passé. Om det er in eller ej, så ændrer det ikke ved, at der er mange tusinde danske mænd der går rundt med et skæg, hvor nogens er mere imponerende end andres. 

En ting er dog helt sikkert, og det er, at et velplejet skæg er mere mere indbydende og flot end et der bare har fået lov til at stå. Der er mange danske mænd, der bruger tid på at trimme skægget, så det står skarpt og ikke vokser vildt.

På mange måder er et skæg nemlig præcis lige som ens frisure. De fleste går jævnligt til til frisøren og sætter deres hår inden de går ud af døren. Der er også mange der plejer deres hår med forskellige cremer og olier.

Når det kommer til skægget, er det langt fra lige så mange, der er hoppet med med på plejebølgen. Der er dog flere og flere, der har fået øjnene op for at barbergele ikke bare er gelé og at der findes meget andet end gillette, når det kommer til at pleje skægget og til at barbere sig.

Det svenske firma L:A Bruket der blandt andet forhandles hos Livingshop.dk har lavet en super lækker kollektion af skægpleje, der indeholder alt fra barbercreme til specialfremstillet olie og skæg vask. Der er tendenser til at det bliver mere og mere in og gå op i sit skæg, så der er nok ikke nogen tvivl om, at vi i den kommende tid vil komme til at se mange flere produkter som disse på markedet.

For selvom skæg måske ikke er helt så populært, som det var for et år eller to siden, så er der mange, der har taget det til sig, og er blevet glad for deres skæg.