Sørg for at fugte huden i kulden

0
934

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Winter has come… efter et langt langt tilløb har vinteren endelig ramt Danmark, og det har været med en vis kraft, og sneen falder udenfor, men temperaturen ikke sniger sig over frysepunktet i øjeblikket. Det betyder, at det er smukt uden for i øjeblikket, når sneen ligger som et dejligt tæppe over hele landet.

Det betyder også, at det er koldt, og meget kulde er præcis lige som meget varme, noget der er meget hårdt ved huden, da ekstreme forhold tærer på huden på en anden måde end mildt vejr gør det.

Fugt fugt fugt

Det mest essentielle for din huds sundhed, uanset om det er kulde eller varme du beskytter den i mod er fugt og masser af fugt. Uanset om det er din shampoo, balsam, ansigtsserum eller generelle hudpleje, så bør det være noget der indeholder en masse fugtgivende stoffer. (LA. Bruket der forhandles her, laver en lækker fugtgivende serie).

Det kan også være en rigtig god ide, at bruge en fugtmaske et par gange om ugen for at give din hud et boost af fugt. Der findes mange af disse, og det vigtigste er, at du finder din favorit, som du bliver ved med at bruge.

Men udover at dine normale produkter skal indeholde en masse fugt, er der flere ting du kan gøre for at holde din hud og hår sundt her i vinterkulden. Det kan være du har hørt om det før, men noget vil nok også være nydt for dig.

Spis det rigtige

Vidste du eksempelvis at avocado, nødder og laks er godt for din hud? Disse indeholder mange omega 3,6 og 9 fedtsyrer og disse er fyldt med gode næringsstoffer, der er med til at give din hud næring og fugt indenfra.