Hold håret vintersundt

0
489

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes nok ikke mange kvinder, der ikke gerne vil have at deres hår er sundt hele året rundt. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er især to tidspunkter om året, hvor det kan være lidt sværere og kræve lidt mere opmærksomhed at holde håret sundt.

Det er kort sagt, når vejret er lidt mere ekstremt, at det kræver lidt ekstra. Det vil sige, at det er om sommeren, hvis det er rigtig varmt, og ikke mindst om vinteren, når det er meget koldt, som det er tilfældet i øjeblikket.

Fugt er nøglen til sundhed

Uanset om det er meget lave temperaturer, eller det er meget høje temperature er løsningen dybest set den samme, nemlig at man sørger for at håret bliver tilført en masse fugt. Stort set alle producenter af hårplejeprodukter laver shampoo og balsam, med masser af fugtgivende ingredienser (eksempelvis Kerastase, som du kan købe her)

En anden god ting at er skrue lidt ned for voks og gele, og sørge for at det ikke kommer i kontakt med hårrødderne. Dette stopper nemlig porerne, hvilket er med til at udtørre håret og suge livet ud af det. Det er også en god ide at bruge en mild shampoo, der også er med til at tage fugten ud.

Der er mange der skruer op for varmen indendørs, hvilket er helt naturligt, da det er koldt udenfor, og denne varme er også med til at udtørre håret, hvilket betyder at det har behov for at få tilført ekstra fugt.

Sørg for at have tørt hår

En anden ting der er vigtigt for dit hårs sundhed, er at du ikke går for meget udenfor med vådt hår, da dette gør håret meget udsat for at knække. Så inden du går ud skal du sørge for at dit hår er helt tørt.

Du kan læse meget mere om personlige pleje af både hud og hår her